Обрати сторінку

Обговорення дисертаційних робіт здобувачів наукового ступеня доктора філософії

Семінар-дискусія «Наукові дослідження аспірантів кафедри менеджменту та поведінкової економіки», 30.03.2020 р.

   30 березня 2020 року згідно з Порядком проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії на кафедрі менеджменту та поведінкової економіки на виконання наказу Ректору ДонНУ імені Василя Стуса відбулася попередня експертиза дисертації здобувача ступеня доктора філософії 4 року навчання спеціальності 051 «Економіка» Несвіта Костянтина Володимировича на тему «Соціальний потенціал розвитку економіки регіону з промисловою орієнтацією» (науковий керівник – доктор економічних наук, професор Шаульська Лариса Володимирівна).

У якості рецензентів роботи виступили: доктор економічних наук, доцент Савченко Марина Василівна та кандидат економічних наук, доцент Клочковська Вікторія Олександрівна. У науковій дискусії прийняли участь науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри.

Семінар-дискусія «Наукові дослідження аспірантів кафедри менеджменту та поведінкової економіки», 02.06.2020 р.

  02 червня 2020 року згідно з Порядком проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії на кафедрі менеджменту та поведінкової економіки на виконання наказу Ректору ДонНУ імені Василя Стуса відбулася попередня експертиза дисертації здобувача ступеня доктора філософії 4 року навчання спеціальності 051 «Економіка» Горячової Наталії Володимирівни на тему «Інтелектуальні інвестиції в інноваційній діяльності підприємства».

У якості рецензентів роботи виступили: доктор економічних наук, професор Безгін Костянтин Сергійович та кандидат економічних наук, доцент Болгов Владислав Євгенович.

У науковій дискусії прийняли участь науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри.

Семінар-дискусія «Наукові дослідження аспірантів кафедри менеджменту та поведінкової економіки», 25.06.2020 р.

  25 червня 2020 року на кафедрі менеджменту та поведінкової економіки  відбулося обговорення дисертації здобувача ступеня доктора філософії 4 року навчання спеціальності 051 «Економіка» Міщук Анастасії Андріївни на тему «Формування маркетингової конкурентної  стратегії закладів на ринку медичних послуг» (науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент Боєнко Олена Юріївна).

У якості рецензентів роботи виступили: доктор економічних наук, професор Козловський Сергій Володимирович та кандидат економічних наук, доцент Іваненко Лариса Михайлівна. У науковій дискусії прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедр МтаПЕ, маркетингу, підприємництва, просторової та корпоративної економіки та аспіранти економічного факультету.

Семінар-дискусія «Наукові дослідження аспірантів кафедри менеджменту та поведінкової економіки», 14.07.2020 р.

  14 липня 2020 року згідно з Порядком проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії на кафедрі менеджменту та поведінкової економіки на виконання наказу Ректору ДонНУ імені Василя Стуса відбулася попередня експертиза дисертацій здобувачів ступеня доктора філософії 4 року навчання спеціальності 051 «Економіка»:

 Сомика Олександра Миколайовича на тему «Регулювання економічної активності молоді на основі її ціннісних орієнтацій» (науковий керівник – доктор економічних наук, професор Дороніна Ольга Анатоліївна). У якості рецензентів роботи виступили: доктор економічних наук, професор Безгін Костянтин Сергійович та кандидат економічних наук Якимова Наталія Сергіївна;

Гуцуляк Наталії Петрівни на тему «Розвиток HRM-технологій в новій економіці» (науковий керівник – доктор економічних наук, професор Шаульська Лариса Володимирівна). У якості рецензентів роботи виступили: доктор економічних наук, професор Безгін Костянтин Сергійович та кандидат економічних наук Середа Ганна Володимирівна.

У науковій дискусії прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедр МтаПЕ, маркетингу, математики та математичних методів в економіці, науковці Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М.В.Птухи та аспіранти економічного факультету.